Vinils ESPORTS

DECORA AMB EL TEU SPORT PREFERIT

Un adhesiu de futbol, bàsquet o un altre esport són ideals per a la paret o les portes de l’armari i alegren l’estada.

Si vols el vinil personalitzat , contacta amb nosaltres per o per .

S'estan mostrant 14 resultats

  • Ordenar per
Categories de productes
Preu
Preu: Reset
  • Vinil d'esports BÀSQUET 0 70

    Si el bàsquet és la teva passió, aquest és el teu vinil per decorar la teva habitació.

  • Vinil d'esports DORSAL BÀSQUET 0 48

    El teu fill/a és jugador de bàsquet? Genial, aquí tens un vinil personalitzat amb el número i número de la samarreta de joc que tu vulguis (Detallar en observacions de la comanda el nombre i el nombre). Si vols que la pilota sigui de altre esport, contacte amb nosaltres.Si tens una idea per a millorar el disseny del vinil, ¡digue’ns-ho!

  • Vinil d'esports DORSAL FUTBOL 0 48

    El teu fill/a juga a futbol? Amb aquest vinil personalitzat amb el nom i número de la samarreta de joc que tu vulguis pots dir-li al teu fill/a lo gran que és en el camp. (Detallar en observacions de la comanda el nom i el número). Si vols que la pilota sigui d’un altre esport, si us contacteu amb nosaltres. Si tens una idea per a millorar el disseny del vinil, ¡digue’ns-ho!

  • Vinil d'esports DORSAL HANDBOL 0 48

    El teu fill/a és jugador handbol? Genial, aquí tens un vinil personalitzat amb el número i número de la samarreta de joc que tu vulguis (Detallar en observacions de la comanda el nombre i el nombre). Si vols que la pilota sigui de altre esport, contacte amb nosaltres. Si tens una idea per a millorar el disseny del vinil, ¡digue’ns-ho!]

  • Vinil d'esports DORSAL RUGBY 0 48

    El teu fill/a és jugador rugby? Genial, aquí tens un vinil personalitzat amb el número i número de la samarreta de joc que tu vulguis (Detallar en observacions el nombre i el nombre). Si vols que la pilota sigui de altre esport, si us plau detallar-ho a les observacions de la comanda o contacte amb nosaltres.Si tens una idea per a millorar el disseny del vinil, ¡digue’ns-ho!

  • Vinil d'esports DORSAL VOLEIBOL 0 48

    El teu fill/a és jugador voleibol? Genial, aquí tens un vinil personalitzat amb el número i número de la samarreta de joc que tu vulguis (Detallar en observacions el nombre i el nombre). Si vols que la pilota sigui de altre esport, si us plau detallar-ho a les observacions de la comanda o contacte amb nosaltres. Si tens una idea per a millorar el disseny del vinil, ¡digue’ns-ho!

  • Vinil d'esports NEN FUTBOL 0 48

    Vinil de nen jugant a futbol. Personalitzable amb el nom i número de joc de la samarreta que tu vulguis (Detallar en observacions de la comanda el nom i el número)

  • Vinil d'esports NEN HANDBOL 0 48

    Vinil de nen jugant a handbol. Personalitzable amb el nom i número de joc de la samarreta que tu vulguis (Detallar en observacions de la comanda el nom i el número)

  • Vinil d'esports RÍTMICA FIGURA 01 0 48

    La gimnàstica rítmica és un dels esports més elegants. Si ets fan d’aquest esport, aqui tens un vinil ideal per a la teva paret. Personalitzable amb el nom que tu vulguis (detallar en observacions el nom)

  • Vinil d'esports RÍTMICA-CINTA 0 48

    Adhesiu d’una noia fent gimnàstica rítmica amb la cinta. L’elegància del movimeinto de la cinta és insuperable. ¡Bellíssim! Personalitzable amb el nom que tu vulguis (detallar en observacions de la comanda el nom)

  • Vinil d'esports SILUETA PERSONALITZADA 0

    Vinil amb silueta de l’esport que vulguis, personalitzant el seu número i samarreta de joc. Cal enviar foto de la samarreta on es vegi el numero de jugador i nom. Contactar per whatsapp o enviar mail a info@tokpersonal.com sol·licitant cotització.

  • Vinil d'esports SURF 0 56

    Si surfejar és la teva passió, aquest és el teu vinil per decorar la teva habitació.

  • Vinil d'esports WATERPOLO 0 48

    Quan una pilota, una porteria i una piscina són la teva vida, aquest és el teu vinil.

  • Vinils finestres infantils SURF 0 68

    ¿Amant de l’surf? Aquest és el teu vinil! Surfista cavalcant una onada.

No products were found matching your selection.

Navegació
Close

El meu Carretó

Categories