Vinils finestres infantils OSSET EN LLUNA

0 68

Fantàstic vinil adhesiu ideal per el finestral de l’habitació del teu nadó. Model simpàtic i molt tendre. Es pot personalitzar amb el nom de el nen/a ( Indicar a les observacions de la comanda).

Aconsegueix privacitat a l'habitació alhora que decores l'habitació del teu fill/a. El vinil utilitzat és especial per a vidres, DEIXA PASSAR LA LLUM.

Tots els dissenys els adaptem a les mesures del teu vidre. Si tens una mida personalitzada o vols pressupost per al conjunt de diversos vidres o vols veure una simulació de com quedarà el model en el teu vidre, si us plau -->DEMANAR PRESSUPOST I FOTOMUNTATGE per o per .

PASSOS PER FER UNA COMANDA:
1) Mesura la MIDA EXACTA del teu vidre o si tens 2 vidres o més, fes la suma de tots els amples. INFORMACIÓ IMPORTANT PER MESURAR I SELECCIONAR LA MIDA.
2) Escull la mida del vinil que encaixa millor (ample x alt) o "MIDA PERSONALITZADA".
3) Fes la comanda i després ens posarem en contacte amb tu per preguntar-te les mesures exactes dels teus vidres. Et farem arribar un croquis del model adaptat per a la teva aprovació. Si esculls mida personalitzada, també et direm el preu exacte.

Neteja
IVA i enviament inclosos. Termini de lliurament 2-3 dies.
+ -

VINILS DECORATIUS PER FINESTRES D’HABITACIONS INFANTILS
Els vinils infantils per a vidres són realitzats amb vinil translúcid anomenat a l’àcid o esmerilat . És un vinil especial per vidre que DEIXA PASSAR LA LLUM i DONA INTIMITAT, perquè no transparenta.

  • Aquests models es fabriquen a la mida exacta del vidre del client. Ajustem el disseny a les mides del client. Després de la comanda es contacta per concretar la mesura exacta del vidre..
  • Els adhesius per vidres són ideals per substituir les cortines, perquè no deixen veure el que hi ha darrera. Al ser vinils translúcids converteixes fàcilment un vidre transparent en glacejat sense perdre llum.
  • No transparenta, excepte en els models amb dibuix retallat que és buit/transparent.
  • ¡Resultats espectaculars! Aconsegueix una decoració elegant i moderna fàcilment.
  • De durabilitat gairebé il·limitada dins de l’habitatge. No es desenganxa.
  • De fàcil neteja, es netegen amb un netejavidres normal.
  • Per pressupostos de mides personalitzades i/o fotomuntatge, contactar amb nosaltres per o per .

Informació rellevant per prendre mesures:
com prendre mesures

Consultar INSTRUCCIONS D’INSTAL·LACIÓ.

Close
Categories de productes
Navegació
Close

El meu Carretó

Genial veure't aquí!

S’enviarà una contrasenya a la vostra adreça de correu electrònic.

Pots accedir a la Política de Privacitat aquí: política de privadesa.

Podeu accedir als termes i condicions aquí: termes i condicions.

Informació bàsica sobre Protecció de Dades
Tractament: Usuaris

Comunicar-nos amb els usuaris.Utilitzem la informació personal per comunicar-nos en relació amb els serveis que oferim a través de diferents canals (per exemple, per telèfon, correu electrònic, xat).
Compra i lliurament de productes i serveis. Utilitzem la teva informació personal per acceptar i gestionar comandes, lliurar productes i serveis, processar pagaments i comunicar-nos amb tu en relació amb comandes, productes, serveis i ofertes promocionals.

Usuaris:Persones amb les que es manté una relació de comercial de compra dels productes oferts en TOKPERSONAL.
Categories de dades personals: D’identificació: nom i cognoms, NIF, adreça postal, telèfons, adreça electrònica.
Les categories de destinataris als que es van comunicar o es comunicaran les dades personals:
Amb caràcter general no es comunicaran les dades personals a tercers, excepte obligació legal, o necessitat per a poder realitzar el pagament i enviament o instal·lació del producte sol·licitat.
Termini de conservació de les dades: Podem conservar les dades d’usuari mentre que l’usuari no revoqui el consentiment a el tractament.

Ja tens un compte?

Close

Close

Categories